HTML

Eddig...

67

ezer forintomba került a porckorongsérv.

Friss topikok

  • shithappens!: @~dá~: Az nekünk elég, hogy élsz : ) (2011.02.18. 13:33) A reumatológus és a kezdetek
  • shithappens!: @~dá~: Megyek-megyek. Már a múltkor is akartam, csak aztán nem volt rá időm. Amúgy meg jobbulást ... (2010.11.16. 09:34) Reccs. Erről lesz szó

Linkblog

Archívum

A reumatológus és a kezdetek

2010.10.30. 06:00 Zubreczki Dávid

Az egész úgy kezdődött, hogy... hogy a fene se tudja, hogy kezdődött. Nem emeltem hűtőszekrényt, nem forgattam el 180 fokkal a derekam és nem próbáltam ki akrobatikus szexfigurát, egyszóval semmi olyat, amitől hirtelen a derekamba nyilallt volna a fájdalom.

Egy éve ugyan volt egy ilyen eset (rosszul léptem koncert közben, ráadásuk majd egy év kihagyás után álltam újra színpadra), de az lazán elmúlt egy hét alatt.

Most meg csak úgy szép suttyomban elkezdett fájdogálni. Két hét után már zavart, ráadásuk a fájdalom egyre lejjebb terjedt a lábamon, úgyhogy nőm unszolására elmentem a körzeti orvoshoz, aki beutalt a reumatológiára a kerületi rendelőbe.

3 komment

Címkék: vizsgálat reumatológus

Reccs. Erről lesz szó

2010.10.28. 22:07 Zubreczki Dávid

lanchidboogiemamma 2[1]A mellékelt fotón én vagyok látható,amint önfeledten nagyot ugrom egy Boogie Mamma-koncerten. Ha ez egy szponzorblog lenne, akkor az lehetne mellé írva, hogy lám-lám, nekem is volt gerincsérvem, aztán tessék, Dr XY csodát tett velem és most újra élvezem az életet.

Hát lócsöcs.

A fotó vagy két éves, igaz készülhetett volna egy idei nyári koncertünkön is, a 36. szülinapom táján, mert akkor még javában így viselkedtem. A fene se gondolta volna, hogy új zenekarom, a Csibor októberi debütálásán már így fogok kinézni:

6 komment

Címkék: blog